Fellos Of LollypopRara

Friday, February 18, 2011

Hello Hello

Assalamualaikum

Haih! Long......Sigh!!!

Gila lama tak layan blog nie.
Haha* Namenye pon bloglist.So,
tak banyak post la kan.Nie juz
nak inform yang Rara akan
ubah bloglist nie.Probably bulan
Mac nanti..Tengok la camner.
So,untuk bloglist baru maybe akan
letak link baru or maybe jugak ada
link lama Rara kekalkan.So,take a
look la eh.Tu je nak taip..Salam
sayang sume buat yang follow bloglist nie..

2 comments:

teddyuna said...

hehe ni bloglist ke? hehe una dh follow sini dh... thnx sebb lawat blog una.. i know u dtg. tgok kat nuffnang .. ^_^

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)